Monday, May 30, 2011

Aku rasa blog aku ni entah pape !

aku memang rasa blog aku ni cam takk da pape je
nape ek ?

aku tengok blog 
kawan² yang sebaya dengan aku ,
semua meriah je
entry pon menarik je

napa la otak aku ni susah sangat nak post entry
maybe kehidupan aku ni
agak membosankan kot !

bangun tido , makan , tengok tv , lepakk
da malam , tido balik ,
dah tu bangun lagi .
aisey ,
apa yang aku merepek ni.. --'

kalau ada boyfriend ,
boleh ke aku nak cite pasal bf aku tu ?
makk aii ,
kalau hari² duk post pasal bf je..
terasa macam aku sowg je yang ada bf..
HUHU !
tapi , buat masa skunk
aku SINGLE uke !
nak ngurat cepat datang jumpa makk aku !
miahahaha

malas aku nak pikir pasal entry²
yang seterusnya lagi ..
nanti aku da sambung blaja..
maybe banyak la kot 
cite yang boleh aku kongsikan..
huhu..
sabor je la.. 


Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment