Saturday, May 14, 2011

I'm Sorry ;)

from : ADDA :))

From : Eiyna :))

From : Shira :))


maap ye kawan² sekalian..
sebenarnya ,
aku tak de niat pon nak delete kowg..
HUHU !
tapi atas sebab tertentu..
menyebabkan kowg terdelete dari friend aku !
HEHE !
maap ye..


sebenarnya ,
hari tu aku ada suh mem aku tolong delete kan friend² aku kt FB ni..
so ,
dy tolong la delete kan..
HEHE :)

tapi ,
aku tak tau cam mana nak pesan dekat dy 
suh jangan delete owg² yang rapat nak aku..
sebab ,
dy duk jaoh dari aku..
mane la dy tau BFF aku sapa.. 
nyway ,
THANKS to my dear friend
for helping me to delete 'penyemak' in my FB :))
peace ! 

to : BFF aku yg telah didelete tu ,
nanti aku add kowg balik ye.. jangan marah 
wink² ! ;)

and also

to : Penyemak² yang meramaikan friend list aku
sampai jadi 3000 lebih.. i'm sorry !
sebab saya terpaksa mendelete anda.. :))

.
.
.
.

delete punya delete
last² friends aku tinggal 124 owg je..
ni la mem² yg terbaek dari yg terbaek yg aku ada !
termasuk family² aku..
:))


Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment