Friday, August 12, 2011

Kami sedang bosan ~~


bosan nya hari ni.. aku pun tak tahu nak buat apa.. nak turun jalan-jalan tak larat.. lagi pun petang nanti pukul 5.. aku ngan haousemate nak keluar.. lepak-ing dekat kuala selangor.. sambil berbukak puasa kat luar.. ni first time kami nak keluar jalan-jalan.. ni pun sebab dah terlampau bosan duk kat UNISEL ni.. kat sini tak ada pape pon.. hari-hari bukak puasa kena beli dekat bazar ramadhan.. dari start puasa kat sini sampai la semalam.. makan nasi yang sama je..
kadang-kadang perut ni nak jugak rasa benda lain.. HOHO~~ pakcik yang jual nasi ayam tu pun agaknya da kenal aku.. sebab hari-hari aku beli nasi kat dia je.. ayam dia pun best.. sedapp~ nyum~~ nyum~~ :D

petang nanti kami nak keluar , semoga perjalanan kami baik-baik aja.. harap-harap tak ada la perkara yang tak diingini terjadi.. doa kan tuk kami sekali ye.. 



peace yaw !


Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment