Sunday, August 07, 2011

Need an answer !


Minggu lepas , Mr B suruh buat pasal philosophy tentang diri aku.. penat aku pikir.. lagi tinggal dua hari untuk hantar assignment ni.. philosophy bermaksud falsafah. Falsafah hidup aku tu camne ek ? motto hidup ke ? aku pun tak tau la.. otak aku kosong ! aku tak paham pape pon tentang philosophy and apa yang Mr.B tu nak ! someone , help me ! please ~~

setelah memaksa diri tuk bertanya.. last-last aku tanya jugak seorang kawan aku yang belajar dekat jepun.. kot-kot dia tau pasal philosophy ni.. da tanya punya tanya.. Encik Adi ni bagi la beberapa contoh laman web tentang philosophy kat aku.. ni la contohnya tekan sini . kepada kawan-kawan yang kena buat assignment macam aku ni. boleh la rujuk sana.. :))
selamat berphilosophy ! :))
wish me gudluck ok !


Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment