Wednesday, October 19, 2011

Tomorrow is my LAST CLASS


Hari 19.10.2011
hari ni ada quiz dari Madam Aisyah..
semua settle..
coursework dari Mr.B pon da settle..
dapat 29/40..
OK la tu !
HOHO~~

Esok,
last kelas dari Miss Ann..
Miss Ann cakap nak buat test..
so,
kena study !
petang esok da takda kelas..
sepatotnya da boleh balik..
tapi,
22.10.2011
ni ada karnival KOko lak..
KOko tu Kokurikulum..
kena buat larian lak..
pusing UNISEL ni..
dah lama kot tak lari..
apa la nak jadi nanti..
HUHU~~
KOko ni pon 1 hal..
npe tak buat awal-awal..
kalau tak esok petang da boleh balik..
menyibuk betol la..
hurmmm~~

Balik awal.. boleh cuti lama sikit..
aku cuti kali ni pon da lama la..
23.10 sampai 7.11
tak cukup lama ag ke cik tyra oi ?
HOHO~~
cuti je sampai 7.11
tapi,
aku 3.11 tu da kena naek cni da..
tak syokk betol la..
hurmm~~
raya sakan la india-india kat sini nanti..
cuti bukan maen lama..


** sebenarnya cuti deepavali 1 hari je.. tapi, sebab da tambah ngn cuti study week...
tu yang cuti lama.. HAHA~~memang tak study la nampak gayanya..
18hari cuti.. seronok ! seronok ! :D


Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment