Thursday, November 10, 2011

i'm taken but i'm single ~~


Hyee korang !
aku sekarang tengah final exam..
tapi,
tak cam final exam pon..
nak tau tak kenapa ?
sebab aku tak takot pon kat final exam ni..
takyah study..
HUHU~~

tapi,
bukan ni yang aku nak cite kat korang..
yang aku nak cite sekarang ni..
pasal seorang laki yang tak pernah hargai aku
dengan seorang laki yang selalu amek berat pasal aku..
hurmmm~~

actually,
laki yang tak pernah hargai aku tu..
balak aku sendiri..
aku sayang dia sangatsangat..
aku tak tau kenapa aku selalu ingat dia..
selalu je pikir pasal dia..
tapi,
dia langsung tak pernah nak pikir pasal aku !
kadang-kadang sampai berhari-hari tak contact aku..
sedih tau tak ?
dia tak penah pikir perasaan aku..
bila ditanya, suruh aku bersabar..
aku da abes bersabar camni..
tiap-tiap hari rasa nak nangis..
kalau dia kat tempat aku..
maybe baru dia dapat rasa pe yang aku rasa sekarang..
** ni pon da masuk dua hari tak contact aku :(

and,
laki yang selalu amek berat pasal aku lak..
nama dia "IS"
tiap-tiap hari mesej aku..
tanya da makan ke belom..
sihat ke tak..
bila cakap tak sihat..
sanggup relakan diri nak hantar aku g klinik..
tapi,
aku segan ngn dia..
dia baek sangat..
bila aku cerita masalah aku kat dia..
dia selalu cuba happy kan aku..
buat aku senyum..
dia marah aku bila aku nangis..
Thanks Is sebab teman tira selalu :)

sekarang,
aku pun tengah confius..
aku takut aku tak dapat nak control hati aku..
yang aku harapkan sekarang ni
cuma nak balak aku tau yang aku selalu tunggu dia..
and aku selalu berharap dengan dia..
please, jangan hampakan aku !
aku sayang dia sangatsangat..
walaupon aku rapat ngn Is..
tapi, hati aku tak penah berubah..
aku cuma nak balak aku je..

kalau balak aku da tak suka aku
aku nak dia sendiri yang cakap
" AKU BENCI KAU !" kat aku !




Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

1 comment: