Tuesday, December 27, 2011

Bertukar !

      

dari semalam sampai ke hari ni..
aku duk edit blog aku ini.
dari warna rainbow sampai jadi hitam..
HAHA~~
emo la katakan..
saje je tukar angin nak design balik blog ni..

nanti mood laen datang,
aku tukar lagi ye..
HAHA~~
penat aku maen ngn kod-kod 
semata-mata nak edit blog ni..
adusss..
sabor je la..

tapi kan,
warna hitam ni cam tak menarik lak..
gelap gitu..
nak taruk warna ape ek..
hurmm..
nanti la aku pikir balik..
tengah pening ni..
edit pon tak siap ag..
chaiyokk ! chaiyokk !

adessss..
nasib baeklah harini takda kelas..
kalau tak memang tak ciap la blog ni..
terbengkalai camtu je.
HOHO~
sikit lagi nak ciap..
nak tanda signature je..
sama cam hari tu.. 
HAHA~~
bertukarrrrr !!!!!!!!



:D


Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment