Monday, December 12, 2011

Selamat Kembali :D


aku da ada kat UNISEL skunk !
selamat menjalani hidup baru ye :)
da jadi senior pon..
maklum la,
aku da sem dua..
HAHA~~
ramai lagi yang tak balik hostel ni..
kat umah ni pon ada tiga owg je..
aku, kaklong ngn iera je..
yang laen sume tak balik ag..
tido pon sensowg je..
nasib ada someone yang nak teman semalam..
tu pon teman dalam webcam je.. 
:D

rindu dia sangat-sangat tau..
da la comel..
geram sangat..
HIHI~
teman berwebcam je,
nak kluar lepak ngn dia..
tak sempat agy..
malu katanya..
HAHA~~
malu la sangatkan..

pagi tadi,
dia ada ajak aku g jogging ngn dia..
tapi, 
tak sedar pon..
subuh pon tertinggal harini..
da kunci jam..
tapi salah setting.. 
aduii..
tu la, 
banyak sangat makan sabun..
sampai hari apa pon leh tertukar..
boleh nya aku g set harini hari ahad..
memang tak bunyi la jam aku tu..
HIHI~~
aku kunci jam kat fon je..
kalau kat umah,
mak je la yang selalu kejutkan
bangun solat subuh,
skunk kat hostel,
kena bangun sendiri la jawabnya..
:D

selamat berdikari la ye NUR ATHIRAH ~~
da jatuh bangun sendiri,
pakaian kotor, cuci sendiri,
makan minum, masak sendiri..
mak da takleh nak jaga sume tu.. 
sebelum balik Unisel, banyak kali kot mak pesan..
ni je yang sempat ingat
thank you mak, sebab caring pasal anak mak ni :D
sayanggg mak 



Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment