Tuesday, January 03, 2012

Happy New Year, ingat pesan mak =)


Happy New Year ~~

sorry la lambat wish..
HAHA~~
selalu lambat kalau bab-bab nak wish something ni..
banyak sangat aral melintang..
HAHA~~
:P

selamat tahun baru ye kengkawan,
moga tahun ni lebih baik,
lebih elok,
lebih berkat,
lebih bermakna,
lebih bahagia,
lebih terasa nikmatnya
dari tahun-tahun yang lepas..
 peace~~ V~~

bila da tahun baru ni,
mesti ada azam baru kan..
azam aku nak jadi budak baik..
HAHA~~
habis, sebelom ni tak baek ke ?
:P
bukan tak baik,
tapi nak jadi lebih baek..
nak jadi seorang mahasiswi yang baek,
rajin g kelas,
rajin buat assignment,
rajin beribadah,
semua rajin la..
yang malas-malas tu,
semua nak buang..
taknak jadi dak pemalas da..
HIHI~~

tahun ni aku da 19 tahun ?
tuanya aku..
HOHO~~
lagi tua lagi matang..
tapi,
perangai kanak-kanak tu takleh blah,
asyik melekat je kat badan..
sabor je la..
jadi la perempuan yang sebetol-betolnya perempuan..
change yourself..
jangan nakal-nakal ye..

mak pesan,
tahun baru,
belajar betol-betol,
biar result gempakk,
buat mak bangga,
jadi anak yang baik,
jangan nak maen je..
jangan tau makan je..
HOHO~~

baek mak,
 anak mak yang ni selalu dengar cakap mak..
thanks sebab percaya kan anak mak yang sorang ni..
biarpon sedikit nakal,
tapi, 
mak tetap percaya kat kita kan ?
sayang makk..

kita da janji kat mak kan..
yang kita taknak buat something yang bukan-bukan da..
kita nak dengar je cakap mak..
mak jangan risau ok =)
sayang makk sangat-sangat ~~


** mak aku yang terbaikkkkk ! korang jangan jeles =P



Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment