Saturday, January 07, 2012

thanks kawan =)


hey,
hari ni aku da sihat sikit,
sebab semalam, 
aku demam teruk sangat..
maybe cuaca kat unisel ni panas sangat kot..
sampai aku pon terlibat sama 
sampai demam camni..
da la tak g kelas,
mana la aku nak cari MC ni..
HOHO~~
takpe la kot..
lepas ni memang confirm kena rajin g kelas..
takleh malas-malas da..
da banyak kali kot tak pergi..
mengamok la lecturer aku nanti..
entah-entah kena bar..
arrr..
aku taknak !

bukan pasal ni yang aku nak cite sebenarnya,
aku nak cite,
pasal housemate aku,
kenapa ?
aku tak pernah rasa camni..
time aku demam,
dowg jaga aku..
walaupon,
mulut pot pet pot pet..
tapi,
tetap amek berat pasal aku..
HAHA~~
sayang korang sangat-sangat..
thanks sebab jaga aku..

and,
tak lupa jugak,
kat pakcik kesayangan aku..
HAHA~~
pakcik amri,
sanggup dia belikan ubat tuk aku..
baru la rasa dihargai sikit..
HEHE~
thanks sayang =)


#aku sayang korang sume tau, thanks tuk segala-galanya =)
korang yang terbaikk ! aku terharu sangat dengan korang..




Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment