Wednesday, December 05, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com




Follower sekarang :-




Apa yang saya suka dalam blog ni :-
actually, ni first time saya masuk blog ni.. then, baru follow je.. saya tertarik dengan akak punya header tu..
comel dan kreatif.. :)


Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

35 comments:

  1. terima kasih ya sudi join segmen kak mia. dah check dan entri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
  2. salam. kita singgah dari segmen yg sama. blogwalking here ye.

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  3. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  4. Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Salam Perkenalan http://ieta-myblog.blogspot.com ^_^ tq…

    ReplyDelete
  5. Salam kenal dear.. dari segmen sama..dah follow kamu..jemput follow kita pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  7. Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen sama.
    Follow sini.. #389

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. header comeiii...nieza singgah :)

    psl remove word verification ye.. ramai org tak suke..for ur info :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for your info..
      da remove da word verification tu :D

      Delete
  12. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  13. salam singgah dari segmen Mialiana.
    jemput singgah n follow blog saya pulak
    http://misshdyh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  15. Azwa datang dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. salam, n hi dear. terjah dari segmen yang sama. owyeah.

    jom bw ke belog saya sambil mkn supper.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal.... :) deno datang dari segmen yg sama dan folow sini.. :)

    my link : www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. salam,

    salam perkenalan, baru sekarang sempat follow & Bw..

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete