Saturday, December 21, 2013

suka eh nak berdengki dengan orang ?


hyeee,
morning peeps !
*ala-ala macam ramai yang stalker aku

Ok ! just leave it !
lepas bangun subuh tadi,
mata aku ni terus taknak pejam !
mungkin disebabkan mata aku ni sakit kot..
dah berhari-hari dah, asyik berair je biji mata ni..
sakit laaaaa jugakkk ! 

tapi, bukan ni yang aku nak story kan dekat sini..
yang aku nak share kan ni 
something yang aku rasa 'pelik'+'ganjil'

sebenarnya kisah dia macam ni,
ada la sorang(s) hamba Allah ni,
suka sangat kedengki dengan aku
aku pon tak paham kenapa..
padahal orang(s) tu cakap,
dia ada segalanya yang aku takda..
so, buat apa ag kedengki dengan aku ni ha..
aku ni semua benda takda..

tapi, 
silap laaa.. sebab,
aku ada kawan yang paham aku..
bukan kawan yang suka amek kesempatan untuk kegunaan sendiri !

tolong laaaa ~  
sampaikan satu tahap tu, 
aku bosan pikir kenapa orang(s) tu kedengki dengan aku..
*nampak tak bertapa dengkinya orang(s) tu kat aku

bukan nak cakap besar la..
konon-konon macam aku ni hebat sangat la kan !
tapi serius, aku tak paham dengan orang(s) yang macam ni..

then, satu hal lagi,
dah lah kedengki dengan aku,
then, stalk aku punya facebook la..
instagram laa..
semua benda nak stalk..
dahtu, pergi gosip belakang aku..
kalau nak gosip sorang dua boleh lagi,
ni dah abis gosip, alih-alih sampai ke telinga aku balik..
acano tu ?

kalau dah tak suka tu, buat la cara tak suka ye dok ?
ni tak, lagi tambah menyakitkan hati sendiri pulak tu..
then, update status yang tak puas hati pulak tu,
cakap macam-macam..
dok paham den ngan orang cenggini ! pelikk !

entah-entah aku update blog ni pon,
dia pi stalker,
maklum la..
alang-alang nak stalk kan..
yang tak tau blog aku pon boleh jadi tau..
kesian betul orang(s) tu..

pesanan dekat awok2, mana la tau kan kot2 terjumpa blog kita ni kan :-
udah2 lerr stalker nye.. buat tambah sakit hati sendiri je.. 
sakit hati je takpe.. kang siap maki-maki.. tambah dosa pulak !
haishhh ! terima la hakikat ye..


Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment