Saturday, February 13, 2016

happy 2016

berzaman dah masuk tahun 2016,

baru nak hupdate blog,

tak sempat nak hupdate..

banyak pulak nak berlaku tahun baru ni..

and

banyak benda yang nak dipelajari dan sedang dipelajari..

satu-satu okay !

first sekali,

tahun baru ni,

sedikit sebanyak mengubah kehidapan aku..

adalah sikit-sikit belajar bertanggungjawab..

tapi still banyak merungut..

and selalu cuba nak lari dari tanggungjawab sendiri..

apa la nak jadi dengan budak ni..

nampak 'ketidakmatangannya' tu disini..

okay,

first nak cakap,

nenek aku sakit,

masuk wad,

and aku diberi tanggungjawab untuk jaga nenek aku yang sakit ni..

tapi sekarang, dah keluar wad la..

and still bertanggungjawab untuk jaga nenek aku ni..

sekarang ni pon ada kar sebelah nenek aku.. hahahaha

nenek aku, takde la sakit teruk pon,

cuma paham-paham la kan, orang yang umur semakin meningkat ni..

macam-macam penyakit datang..

tolong doakan nenek aku ye..

tolong sangat.. biar cepat sembuh..

sebab nanti aku nak kena sambung study..

ke peringkat yang tinggi sikit laaa..

mohon ehhh..

nanti takde orang nak jaga nenek aku ni..

rasa terbeban pulak nak sambung belajar..

tapi kali ni.. memang kena sambung..

umur aku pon dah lanjut..

kena pikir masa depan jugakk..

banyak benda nak kena pikir ni..

ok bye..

sekian luahan hati aku..

😀😀😀


Pecah Kaca, Pecah Cermin, Lepas Baca, Boleh Komen.

0 912 bagi idea ♥♥:

Post a Comment